Over ons
Jarenlange ervaring

Hoogesteger Projectmanagement en Advies werd in 2007 opgericht door Ab Hoogesteger. Als jurist hield hij zich jarenlang bezig met ruimtelijke ontwikkeling en grondzaken binnen de overheid. Zijn juridische kennis combineert hij met kennis van ambtelijke en bestuurlijk/politieke processen. Voor elk probleem is een oplossing, is zijn motto. Zo zoekt hij in ieder project de verbinding tussen belangen van partijen.

‘Het geeft een kick om mensen verder te helpen. Mensen verstaan de taal van de ambtelijke wereld niet. Ze kennen de processen niet en begrijpen niet dat deze tijd kosten. Dan ontstaan irritaties die ook overslaan naar de andere zijde. Ik probeer begrip te kweken door de processen uit te leggen en te zoeken naar oplossingen.’

Met kennis van beide kanten, slaat Hoogesteger Projectmanagement en Advies een brug tussen de initiatiefnemer en de overheid. Door te kijken naar de mensen die hierachter schuilen en tussen hen de verbinding te zoeken, weten wij zelfs vastzittende projecten verder te brengen naar realisatie.

Op zoek naar creatieve oplossingen